Also mit de Bar und em Restaurantbetrieb isches da echli speziell. Vor allem fuer mich und d Sarah isches gwoehnigsbeduerftig, will villes halt noed gad i de Schwiizer Norm ablauft.
1. Die Drinks womer chan bstelle (s git uebrigends gnau 1 Getraenkecharte i de bar) sind noed alli machbar, will ganz eifach noed alli verschidene Likoer oder anderi Inhaltsstoff vorhande sind (kei Orangesaft,....).
2. Zum Glueck trinket d Gaescht meistens ersch nachem 6i Wii und Drinks, wills denn scho dunkel isch. Am Tag xeeht mer naemlich d Kalkflecke uf de Glaeser, will mir us irgend emne Grund kei Tuechli i de Bar hend zums abtroechne.
3. D Organisation isch au noed gad vom feinste. Es isch naemlich meischtens so, dass obwohl 2 Luet i de Bar schaffet (de Rigo, und Ich oder d Sahra) meischtens nur mir Volunteers oeppis tuend. De Rigo isch meischtens demit beschaeftiget sich mit de Gaescht z underhalte oder sini Mails z lese. Aber er isch halt de Chef....
4. D Bedienig....Mir muend do waehrend em Esse staendig go kontrolliere oeb irgendwer de Teller usgesse het und denn sofort abrume. Mir soellet noed warte bis alli am Tisch fertig sind. Das bin ich mich us de Schwiiz andersch gwoehnt.
Aber s isch halt sowiso alles chli anders in Costa Rica
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen